Saturday, July 31, 2010

cute raincloud Pictures, Images and PhotosPanjang Umurnya.

video

Anda disarankan utk tidak membuka volume derah2 ataupun lebey senang lagi jangan bukak volume teruih~
why? kerana suara2 antu dlm tuh annoying gila.
Tak dak gamak nak dengar urgh! :")

Hee. First of oll, eh first kew? ahhh
Hepi Befday Tun Rayyan ^__^
ok! Rayyan adalah anak kpd 2pupu. eh sepupu! Eh 2pupu kot! eh sepupu!
Adooi kalau mak kpd ayah Rayyan, sepupu dengan baba saya.. so, saya dengan ayah Rayyan adalah??? errr. 2pupu lah kan? ke... urgh abaikan~ ahaha :P

Senang ceta, petang td pi sambut befday Rayyan la.
tecik lagi budak nih. umoq setaun! comeyy gila dia td. pakai suit, naek keta sambil pegang velon.
sekalik tengok, omaigod budak neyh. awat comeyy sumgOh?
nak ja ajak kawen td. ahahaha gedik!
tp sayang...
seribu kali sayang....
tak amek gambaq dia nak tunjuk betapa comeyynya dia! huhu T____T

Tapi kan, gambaq orang len ada!!!!!!!! ahaha
nak tengok?? jom cekedaut! :D
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

velon2 beterbangan di kala angin sepoi2 bahasa. SYIOOKKK~!!!


Tengok 2! nenda saya ada jugak. nok g mano tuh? gadoh napOk tehhhh.. ahahaha :P


Tok Ma Rayyan in da house yaww~! :D


Ahhh! nampak tak sapa tuh? nampak? lau tak, mata tuh kasik besaqkan sket! haih tolong bolatkan dah tuh~!!! urgh -__-
ahahaaa. tak dak pa pun. tuh la abg Adli dengan Nikon DSLRnye.
duk g mari g mari pah ceroh bowok menatang tuh. dekii! eeeiiii~~~


Ok. perkenalkan si jakun! dapat velon teruih kaki bervelet2 bagai. mata lak takleyy blah!! :D adeh.
jakun punya orang.


Last but not least, gigih mencarik gambaq Rayyan utk tatapan umum.agagaga


Hai. saya Tun Rayyan. dan disebelah saya, untie Patem~!! wakakakakaka. nak jugak -_____-
comeyy kan Rayyan neyh? kan? kan?
Eh! bukan kan.. memanngggg comeyyy!!! huahuahua.


Adeh! sindrom gedik dah mai. tiba2 asa nak anak. Sebab nak sambut befday anak. errr.
Nak sambut plak tiap2 bulan plak tuh! boleyy? ahahahaha
Tak beragak lu derrrrrrr!!!!!!



cute raincloud Pictures, Images and PhotosDengki Benda Elok Takpa Kan?




OLRITE everybody.
Tadi tengok Imam Muda. ya ya Imam Muda.
Kat Astro Oasis tuh? korang tengok enggak? lau xtgk memang rugiiiii :)
Best gila. Congrate to Imam Muda Asyraf sebab menang.
Dia memang superb! Tapi yang len2 pun okeyy gak. Sumanya penuh ilmu agama didada.
Sejuk perut mak mengandungkan diorang 9 bulan :)
Huu. tp kan, anda tengok tak bini Asyraf and Hizbur?
Bapak ah lawaaaaaaaaaaa!!! :P
Siyeslyy lawaaaaa bedoOh! doOh dooh dooh dooH and doOhhh!!!!!!!
dah la lembut2 jaa. sopan ja. ayu ja. dan len2~
Haih dengkinyaaaaa. huuuuuuu~
Dengki benda elok takpa kan?-___-

Kalaulah saya jugak jd seperti itu... alangkah..... :)


notaHATI~ i'll wait for you.



Friday, July 30, 2010

cute raincloud Pictures, Images and PhotosHati dan Cahaya


Saat kita jatuh, hati menghempap ke bumi
jiwa merintih sunyi,
Saat itulah datangnya cahaya.
yang mungkin membawa kita keluar dari gelap,
yang mungkin membawa kita menuju ke pelangi.
Cahaya itu memegang erat.
Cahaya itu memegang rapi.
Kita tiba2 bahagia.
Kita tiba2 gembira.
Hati tidak lagi jatuh.
Jiwa tidak lagi merintih.

Tapi ianya mungkin sekejap sahaja.
Mungkin ianya cuma seketika.
Cahaya kini berlalu pergi.
dan pergi.
Mungkin ianya tidak sanggup lagi,
memegang erat,
memegang rapi.


Dan hati?
 sekali lagi menghempap ke bumi.
dan mungkin,
hati ini takkan berupaya untuk bangun lagi...

Wednesday, July 28, 2010

cute raincloud Pictures, Images and PhotosL.O.V.E




Love is not measured by how you feel,
but how you make the other person feel.

Tuesday, July 20, 2010

cute raincloud Pictures, Images and PhotosAttention!



Eh Patem hupdate belog? eh bukan ka semalam dia gtau dia dah tak nak berblogging. dengan kata len dia nak bersara dari dunia blogging? hmmmm. tak tetap pendirian lah patem nih! cam hapa ja..
Ok! Patem nak buat pengumuman, dengan ini saya, FATIN AMIRA SHAMSUDDIN aka Patem, no ic 890620****** mengumumkan semula yang saya sebagai boss belog ini tidak akan berenti daripada melakukan aktiviti berblogging walau apa jua yang datang dari kanan, kiri, depan atau belakang. Walaupun emo camna pun dan apa jua masalah yang datang, saya takkan melepaskan kemarahan saya kat belog dengan menyatakan saya akan berenti berblogging. sekian terima kaseh daun keladi.

Haaa. paham? so, kepada yang menyampah dengan belog aku nih, terimalah hakikat yang aku takkan berenti dari merepek merapu di belog sendirik. Yela, belog aku kot. sukati aku lah nak buat ape, nak guna ayat camna pun kat belog aku. Apahal korang nak kecoh2? haa. emo dah emo dah. hahaha. saja nak wat suspen. suspen tak suspen tak? -_____- eiii. macam la ada sangat orang yg baca belog ko nih patem! ntah ape2. perasan sial! ahaha

Semalam bila aku post gituu kat belog, siyessly aku gtau, aku tak pk panjang. aku ngah emo time tuh. bukan setakat baby emo, tp dah tahap bapak emo. grrrrr rwarrrr suma ah tahap emo aku. Ok, semalam dalam fb pun aku duk emo dah, post ayat cam tak mendayu2 plak kan. bajet orang pham apa yang ko rasa. ahah. tengok2 balik cam nak tergelak. kak ila punyalah risau kat aku. duk mesej2 tanya napa, tp aku tak balas. kan tengah emo, maunya lau aku balas, aku mencarut2 kat kak ila. ahhaaa. so, i wat dunno jaa. Sorry kak ila for not replying ur msj. eh replying? cam pelik ja ayat aku? ada ka camtu ek? haha. dasar stupido english tak payah la nak berlagak tulih english. camtu pun ko tak sure, lagi lah lau ayat2 yang budak2 u guna tuh. ahaha lawak

Tobat aku asa ramai tak suka belog aku kan? errr i mean tak suka aku. yelah, tengok ah sendirik ayat2 aku guna. bodoh2 kot. mencarut sana sini. ko gtau ah ayat pe yang mencarut2, suma aku tau. expert lagik! ahahaha. bongok! sorry to say, but this is me. truly me. even lau aku cakap ngn orang pun, wajib ada perkataan bodoh. memang wa gtau terus2 ek, wajib! haaaaa. aku tak bole nak kontrol2 cakap neyh, nak cakap sipu2 malu ka hapa ka. habes tak pun aku cakap bengong ja. ja? hurmm, 2 pun time aku asa nak tobat ah. errrrr
Tdo semalam tak khusyuk. tak lena cam biasa. dengan kata len, tak dak air liur meleleh. syabas kat aku sebab tuh tanda aku tak lena tdo. nih pun bangun awal. padahal memang aku ngntuk. aku leteyy, aku penat. cian mata aku dah cam mak panda tapi tdo aku tak khusyuk. aku tak suka lau tdo aku tak khusyuk. aku nih lau tdo, kena betol2 sunyi. even lau terbunyik satu benda pun contohnya nyamuk ngah mengerang pun, aku akan dengaq n terbangun. nih agi ah aku tak khusyuk gara2 jiwa kacau. hahaha. bodoh. tp walaupun tak khusyuk, aku cuba jugak lah semalam. dapat r gak khusyuk dalam 5mnt gituu. 2 pun aku dah syukur sebb aku ley lupakan pedih dihati selama 5mnt. phewwww ayat nak orang cian. ahaha

Bangun2 tdoq pagi tadi, 2 pun umi kejot, kena pi antaq dia keja. masa bangun, ttba dada aku sakit gila. berat ja nak bangun. dah r badan aku nih tak habes2 wat hal. demam ka hapa ntah. bila aku sentuh dahi, memang r rasa panas. tp bila aku suh umi sentuh, umi ckap sejukk jaa. haih dah 2 awat aku rasa lagu nih? mengigil ja, panas2! umi suh p klinik kot2 kena denggi. adehhh denggi. tak habes2 hahahaaaa. aku cakap aku tak nak. errrr. tak dak pape kot. maybe aku ja asa gituu. dah 2 lau umi asa badan aku besa ja, kire okeyylah 2. maybe tol tak dak pape.. tp sumpah tak larat. even nak makan pun xlarat. haihhh menaip belog bole plak? hahahaaa.

eh dahla, aku asa dah panjang neyh aku tulih, ishhhh td aku nak wat pengumuman tuh jaaa. bukannya nak merepek sana sini, benda2 tak penting gini.. siyess aku tak dak niat pape ek. cuma terlebih cakap sket. errrr sket ja kot. ahahaaaha. aku nak pi paksa mata aku tidoq nih. nak rest puas2 pas emo emo nih. capek! tol2 capek! nak jaga ati suma orang memang capek! hati aku tak dak orang nak jaga pun. uhuh! ahaha. merepek dah. jangan ambil kesah pun apa yg aku aku melalut dalam entry nih. suma nih merepek. tp ada satu hal yg tak merepekk, yang tang pengumuman tuh.

ok. peace~! :)


Akhir kata akhir bicara, saya sayang belog saya. hanya dialah yang paham suma isi hati saya. bukan seperti orang2 itu yang hanya mahu menghukum hati saya. adioss boi




Saturday, July 17, 2010

cute raincloud Pictures, Images and PhotosJika, jika, dan jika...


SYAHDU SYAHDAN SUMGOH AYAT DIBAWAH :)

Ya Allah jika aku jatuh cinta, cintakanlah aku pada seseorang yang melabuhkan cintanya padaMu, agar bertambah kekuatanku untuk menyintaiMu..

Ya Muhaimin jika aku jatuh hati, izinkanlah aku menyentuh hati seseorang yang hatinya tertaut padaMu agar tidak terjatuh aku dalam jurang cinta nafsu…

Ya Rabbana jika aku jatuh hati, jagalah hatiku padanya agar tidak berpaling daripada hatiMu..

Ya Rabbul Izzati jika aku rindu, rindukanlah aku pada seseorang yang merindui syahid di jalanMu…

Ya Allah jika aku menikmati cinta kekasihMu, janganlah kenikmatan itu melebihi kenikmatan indahnya bermunajat di sepertiga malam terakhirMu..

Ya Allah jika aku jatuh hati pada kekasihMu, jangan biarkan aku tertatih dan terjatuh dlm perjalanan panjang menyeru manusia kpdmu…

Ya Allah jika Kau halalkan aku merindui kekasihMu, jangan biarkan aku melampaui batas sehingga melupakan aku pada cinta hakiki dan rindu abadi hanya kepadaMu..

Amin…

OK! syahdu kan? sedeyy kan?
tp lau nak lagi sedeyy dengar korang dengaqlah yg vid tuh.
alaa yang ada sora laki tuh.
search ja utube k?
eheh. td nak upload tapi something wrong somewhere plak.
-______-


hah! sudaaaahhh! awat letak pic neyh? hahaha.
xdok motif xdok motif. :D
komyas yas mums nihs patemsssss!!!

errrr.. ngarok kokse!!!!!!!!!!!!!!.....................



Wednesday, July 14, 2010

cute raincloud Pictures, Images and PhotosGedik weyh gedik! :)



Siyes tetiba ase nak tengok balik cite nih. Ape ke gedik sangat haih aku nih malam2 gini nak tengok cita lagu nih. hoho
Dah r cita romantika. haduh! terserlah kegedikan :D
homm2. Last aku tengok cite nih is time aku kecik agi. Kecik tapi yg penting 
bukan masa baby r.
I mean mase secondary school atau primary school. haaa. tak ingat.
Erm, secondary ke, primary ke.. aku tetap kecik! haha
 Ekceli aku dah xingat sgt dah cita nih lagu mana.
Tapi yg aku sure, dolu2 this is my faberet movie.
Haaaaaaaa.. kecik2 agi dah gedik rupanya aku nih. haha
  
-__________________-
 
10 THINGS I HATE ABOUT YOU : 
I hate the way you talk to me,
And the way you cut your hair.
I hate the way you drive my car,
I hate it when you stare.
I hate your big dumb combat boots
And the way you read my mind.
I hate you so much it makes me sick,
It even makes me rhyme.
I hate the way you're always right,
I hate it when you lie.
I hate it when you make me laugh,
Even worse when you make me cry
I hate it when you're not around,
And the fact that you didn't call
But mostly I hate the way I don't hate you,
Not even close…
Not even a little bit…
Not even at all.
 
 
 
 notaHATI~ tapi nak tengok kat mana ya? haihhh.. ngidam dah!
 
 
 

Sunday, July 11, 2010

cute raincloud Pictures, Images and PhotosSEMALAM


Urgh! Tengok2 balik cam haramm jea entry aku yg bawah tuh. jiwO! pastu bley pulak kojah komen!! hahahahaa. jah, aku ngaruk kokse jah tuh. mum xsOh sedey2 lah. lebey2 plop dio. HAHHAHAHA :)
hurm ok. diam-diam sudah.
Bo jiwO patem! bO!! It's over now. Dia dah bahagia! yes, dia bahagia! Toksoh duk ngarut kokse la! urgh damn ;'|

Nih aku nak hupdate sal cita semalam punya. Ekceli, bukan penting pun. Tak dak yg penting pun dlm hidup aku n aku pun tak penting gak dalam hidup suma2. Tapi i don't care!! Penting tak penting, aku nak hupdate gak! hahahahaa. Aku nak mengarut gak! Aku nak merepek gak! T______T

Ok!

Semalam pi umah nenda. Yelah, weekend2 camni kerjanya pi umah nenda jealah. Tak dak dah benda laen. Nak pi merayap tak tentu hala pun bukannya ada fuluss pun. So, terima jalah kenyataan bahawa tiap2 ari adalah bosan n boring. hahahaha. -____- Agipun weekend2 camni lah suma nak berkumpul umah nenda. Suma pakat duk balik. Semalam yg balik is Ayah Die sefamily n Ayah Man sefamily jugak. Ayah Lee sefamily tak balik ya minggu nih puan-puan. Dan Ayah Jik sefamily pulak balik paling lambat ari tuh. Aku dah nak balik baru dorang sampai. Hurrmm, mujur gak. Nanti tak dak ah kena bebel2. gagaggaa :")

Hurm, apa lagi. Lau suma duk balik nih macam2 la nenda masak. Eh bukan! Macam2 la menantu2 nenda masak! hahahaha. Dan yang penting sekalik, cucu2 nenda duk bersepahan ja. Tak dak buat pape. Hurm! I like! Ada pun keja yg aku kena buat semalam is hamek adik kat skool, beli ais n makan makan makan! Errrr. itu sipaksa ekceli. :P

Menu weekend di rumah nenda tersayang... is..


hoh! pulut doyan! :P


hoh! lakso dan laksam ada juga! :P



hoh! jomm makan! :P
* jari2 nampaknya semakin tembam disitu * T___T

Aku tak berehi sgt sebenarnya pulut doyan. Aku just suka ratoh2 doyan.
Tapi tapi, terpaksa hamek n makan bersama pulut2 doyan sebab nenda dah buat rule!
" Sapa2 nak makan doyan, kena gomol ngn pulut2 sekalik! Lau tak, sila tubek dari dapur nenda! :P"* sila baca dengan nada mecok*
hahahaha. Gila betol gila. So, nak tak nak terpaksa r makan pulut doyan! haaa. sebab tuh haku hamek sket ja. Tuh pun tak habes. gagagagaga.
Tapi kann.. aku berjaya membedal 2ulas doyan sahaja tanpa pengetahuan nenda selepas selesainya makan pulut doyan.
Dan juga tolong membedal 1ulas doyan untuk pakcik aku.hahahha. Diam2 :D


Oh! Saya Balqis. Saya bermulut potpet potpet! :D


Ehem! Saya Mesut Oezil. Saya pakwe Kak Patem :P


Eh eh! Jangan konfius. Saya jugak Mesut Oezil. Tp versi gg jarang-jarang! haha. Tapi saya tetap pakwe Kak Patem :D


Pas makan, layan budak2 sewel. Haih panas2. mujurlah korang comel sipi2.. hahaha

Oklah, babai. Nak pi hantuk kepala kat dinding!


notaHATI : hati saya still sakit. bedoOh! Nape? T_T






Saturday, July 10, 2010

cute raincloud Pictures, Images and Photos.



 
MUNGKIN BUKAN AKU YANG TERBAEK.
MUNGKIN BUKAN AKU YANG KAU CINTA.





Thursday, July 8, 2010

cute raincloud Pictures, Images and Photosberkabung jap meh!

Hai. Aku tengah berkabung nih. dan jugak mogok. Tak mau makan. eheh. Eh bukan! Ekceli, aku puaselah! hoho. Tapi tol, aku tengah berkabung. Yang tuh aku tak tipu. Siap pakai baju color hitam lagi nih kot. Eheh. yang nih aku tipuu. Pheww. Sekarang tengah pakai baju color pink lah! eheh. Ntah pape la aku gtau nih kan. Tuan2 puan2 lau tak paham takpe. Aku tak pakse sape2 untuk paham k? Plis jangan wujudkan tekanan dalam blog aku. hahaha. Ye ye jea aku cakap. errrrr. merepek! :P

Huh. Okey. Aku berkabung sebab nih haaaaa.

*SPAIN WIN 1-0 BETWEEN GERMANY IN SEMI FINAL*


 Ceh! bukan maen lagi korang raikan kemenangan eh. T.T

Eleh, menang pun 1-0 jea beb! bukannya banyak gol sangat punnnnnnnn. Tak hebat manalah! kannnn kannnnn kannnn? *ayat tenangkan ati sendirik!* wuhuuuuuuuuuu! Tapi kannnnn, pagi tadi tengok bola memang tak bestt r. Cam ade tak kena jea ngn Germany. Maen tak all out langsung! Sia2 aku kol sorang bagik kata-kata semangat. Last2 nih yang dorang balas atas apa yang aku buat. huhuhuhu. Duk percaya sangat haaaa kat sotong kurita tuh! Hape sotong tuh hebatt sangat ka? Lau pandai sgt, suh sotong tuh pulak pi maen bola. Nak tengok hebat ka dak. Haihh ttbe bukak cita sotong plak dah. Tapi memang r. Sotong tuh juz sotong kot!!! Nak meramal itu ini. Ingat sotong tuh Tuhan???? P hamek buat sotong celup tepung baru tauuuuuu! grrrrrrrrrrr sotong sotong. haiiihhhh

Hape2 pun tunggu ja lah kau Spain! Sekarang ko bergumbiralah dulu yeee. tak heran! Tapi dah final nanti, jangan plak korang korang duk nanges2, mintak simpati plak. Korang mesti kalah punyaaaaa. Sotong tuh plak dah takdak dah. Meninggal dah pun! aku pi buat sotong celup tepung td. Huh. padan muka sotong poyo!

notaHATI : berkabung gak sebab Angelina Jolie mati. huhuhu sadiss teramat! T_____________T


bucaayeimhafnalza
u win!
grrrrrrrrr



Wednesday, July 7, 2010

cute raincloud Pictures, Images and Photosgrrrrr..grrrrrrrrrr..grrrrrrrrrrrr


Tadi bukak2 purse. 
HOH!
duet beribun riban!
sapa meleleh tubek duet. yakkk
bakpo banyok dOoh nim??
suko weyh ginim! :P
hahahahahahahaha
ngarut la mum nih patem.
banyOk mano gak!!!
urghhhhhhhhhhhhhhhhhhhh..

pas2 tetibe terlihat benda nim
*eheh~! tetiba cakap luauuu :D*

nahhhhhhhhhhh hambekkkkk tengokkkkk jauh2!!!!


lama dah lesen nih mati. grrrr
muka mase nih pun innocent gitu. uhuh!!
dolu2 renew tuk setaun jep.
btw nape setaunn?
sebab.................
dah sy tak nak wat 2taun~!!!
sebab tuh la sy wat setaun!!! gagagagagaaga

7/4/2009-6/4/2010

Huh!
Dari habes tempoh sampai baru2 inim, sy drive tanpa lesen! wakakaka
G bashok, g pp, g besut, g kemaman.
Tak dak lesen!
Yeahhh!!!!!!!! saya hebat!!!!!
huh.
ado ore kesoh mum wat gitu??xdok!!!!!!
hahahahaha
-___________________-

Weyh! sapo nok g teme aku bayar lesen neyh!??
Duet xdok! Blanjooooo laaa!!!
mai la teme aku baya!!
pah blnjooo slaluh.
deh2?? :P

hom2.. doh2 la wei. ngaruk kokse!
btw, nihhhhhhhhh pulOkkkkk!!!




NOKKKKK nih etekkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!!!


Monday, July 5, 2010

cute raincloud Pictures, Images and PhotosBACA BUKU YOKK :P


Semangat dan azam 
untuk hari ini
TANPA kesedihan,
TANPA keresahan,
TANPA kemarahan,
TANPA kedengkian,
dan TANPA kebencian.

Ok! Entry nih serius punya. So, harap baca dengan muka yang brutal. Dan pastikan anda, anda dan anda berjaya membuat muka yang brutal. Alaaaaa. tak susahnye. Tiru muka mat2 rempit kuang ajaq tuh suda. Dorang kannn brutal. kononnyaaaa..
Eh eh cop cop! Serius serius! grrrrrrrrrrrrrrr

Penah terbaca atau terdengaq dak ayat kat atas? 
Errrr. ada sesapa dak yang paham ayat tuh?
OK! sure anda semua bijak pandai. mesti paham kannnn.
Hurm, saja ja sebenarnyaaa. Tuh ayat dari buku JANGAN BERSEDIH. 
Ataupun dalam bahasa Inggerisnya, DON'T BE SAD. Penah baca buku nih? Buku famous neyh hohoho. Dah lama dah kuarr. Zaman Jaafar Onn lagi kot. ngeh3. Tapi bad newsnya aku baru nak baca. huhu betapa segannya nak bagitauu. T___T

Yelah, dolu2 pacik2, macik2 duk suruh baca, liatt nak mampuih. Sekarang baru nak terhegeh2 nak baca.huhu. Hurm, daripada aku duk membosankan diri kat umah, daripada aku duk on9 27jam, baek aku baca buku cam gini kan? Sapa setuju angkat bulu ketiak cepatt! -___-

Tapi.. tapi kan, yang tak bestnya buku nih, banyak kot PAGEEEEE dia! huhu 592mukaletter tuh!!!!!!
Haaaaaaaaaa. kann dah ase malas. Baru jea nak jadik ulat buku. uhu
Haih camna2 punn, aku still nak baca gak sampai habes. yaaa! Sampai habehhh!
Sebab buku nih adalah sangat-sangat-sangat dan sangat berguna untuk aku!
Heh.
Nak recover balik semangat aku yang semakin hari semakin jatuh merudum ala2 saham Public Mutual. hohohohohohohohohohoho tutup mulut pat dah tak nak cita pape -______-

Macam2 kot yang ada dalam buku nih. Daripada contoh2 hidup, kisah2 dan juga adab dan etika dan ianya berdasarkan bimbingan wahyu. 
Heh. tak tau la weyh betui ka salah sebab aku just belek2 ja tadi. Belek2 dulu sblom baca.
Nanti dah baca kena paham plak. Aiyoooh.
:P


"Hidup ini adalah seni bagaimana membuat sesuatu. Dan setiap seni boleh atau perlu dipelajari dan ditekuni"

"Rasa sakit tidak selamanya tidak berharga sehingga mesti selalu dibenci. Kerana mungkin sahaja rasa sakit itu malah akan mendatangkan kesakitan yang nikmat."

oK! nak start membaca dah. adios :)
 
 

notaHATI~ seriuss la sangat entry nih hoho. + aku bukan lemb sebab baru nak baca buku nih ok! tau laa ko dah katam 26 kali! errrr tak heran mak.. hahaha :D



Thursday, July 1, 2010

cute raincloud Pictures, Images and PhotosDIA KAWAN AKU SELAMANYAAA


Farah Hana, aku rinduu ko. Rindu sangat2. Rinduu nak gadoh ngan ko. Rinduu nak bertumbuk ngan ko. Rinduu nak menjeleng2 manja ngan ko. Rinduu nak peluk-peluk ko time tido. Rinduu nak lepak Midvalley, Ts, BB, Sunway Lagoon, Sunwayy Pyramic, Subang Parade, Johorr, Banting ngan ko. And mostly rinduu nak bergosip-gosip ngan ko. uhuuu. rinduuuu sangat sangat sangatt

Nanti ko dah masuk U. Jauh pulak tuh. Kalau masuk UPSI ka, Uitm Shah Alam ka, UKM ka boleyy jugak aku g jenguk jenguk ko sambil bawak ole-ole dari kelantan. Aku tau ko mengidam Jala Mas dan Buah Tanjong kan kan kan? Hurmmm. Kalau dekat boleylah aku bawak. Kita makan bawah pokok ka. uhu. Even lau ko masuk UUM pun aku sanggup mengebaskan bontot aku naek bas pi sana semata-mata nak jenguk ko. tapi tapi, nih ko masuk U jauhhh gilaaaaaaaaaa. huhuuuu. Ko masuk Unimas. Ko tau tak Unimas tuh kat mana? Bukan Banting jauh sekali Kelantan, tapi Sarghawak!! Haih. masa ko kata ko dapat masuk Unimas ari tuh, aku terkejutt gila. Plus aku dah nanges untuk ko. Bila aku dengar sore ko pun dah tersangkut2, air mata aku agi merembes-rembes kuar. Huuu. Aku sedih! Camna ko bley tercampak jaoh sangat. Camna aku nak jengukk ko nanti. Yela, aku mana ada duet nak beli ticket flight. uhuhu. T___T

Tapi takpa. Maybe aku tak dapat nak pegi melawat ko kat sana, tapi aku tetap akan ingat ko sampai bila2. Ko punn jangan lupa kat aku aw. Ko blaja rajen2. Even ko amek kos Sains Sosial pun tapi aku tak nak ko jadik budak-budak sosial nih. Aku tak suka dan aku tau ko takkan jadik. Sebab ko bukan camtuh :) Pastu2 ko jangan duk gatai-gatai carik mamat Sarawak plak kat sana. Bukan hapa, mamat Sarawak bagi aku tak dak lah hensem sangat. hehe. Kalau nak carik pun, ko carik mamat Sabah sudahlah. Alaaa, sebelah jea kan? Usha weyh usha! hahaha. Dahtu jangan lupa usha kat aku sorang. Yang muka ala2 Honda pun takpa dah. Janji Islam sebab kalau agama laen, aku tak pandai nak didik. Aku pun still jahil lagi nih haaa. Nak didik orang, haih la jawabnya. ngeeee :P

Aku sayang ko, Yana! sangat-sangat! Aku tauu ko mesti tak baca belog aku nih sebab ko takdak belog. Bukan belog ja ko takdak, fb punn ko takdak gak. Yang ko ada cuma fs. 2 pun ari tuh ko dah suh aku delete. Bila aku tanya napa, ko tak nak jawab lak. haih takpa takpa. hahaha. Bila ko dah ada suma2 nih, ko mesti baca aw entry aku nih. Sbb aku buat special untuk ko. aku tulih untuk ko sebagai tanda ko sahabat aku dan aku sedang sedeyy bila teringat ko. ;'|

Orkemlah~! Cukuplah setakat nih. Mata aku dah terasa cam nak merembes2 keluar manik2 suci dah nih. got to go now. Nak pi sembam muka dalam bantal. huhuhu. adios T___T

Eh, sebelum tuh meh tengok muka ko yang paling aku suka neyh. hahaahaha. Lau ko tengok nih, mesti ko rasa nak tendang aku laju-laju sekarang gak. :D

Hee.. Aku suka bila ko start buat sewel. :)

A friend is like a heart that beats
strong until the end