Sunday, April 3, 2011

ORANG LAIN BUAT,AKU PUN NAK JUGAK!!

Assalamualaikum :)


Malam ni malam last tido atas katil empuk kepunyaan sendirik sambil memeluk bantal golek kesayangan.Malam esok dah kena tido atas toto jea,memang tersangat tak empuk lah kan.HAHA.Takpe,sabar.Bila si kakak selamat bersalin,kita pulang ke rumahku syurgaku lagi yea.Maybe tengah bulan nih kot.heee pastu bulan 5 pulang lagi kot.heee pastu bulan 6 pulang lagi kot.heeee apahal aku rasa macam tiap-tiap bulan aku kena pulang nih?HAHA.


Eh eh,awak perasan tak ape yang kite perasan?Perasan ke tak perasan eh?heee blog dah bertukar wajah.Dah tak macam dulu kan.Yealah,kan dah cakap dah tukar.Mestilah tak macam dulu.HAHA Tak pasal-pasal T_____T Sekarang header pun bukan maen lagi duk letak gambar sendirik.Buat malu jea ah tapi aku suka.Dah aku tengok blog orang laen suma header nak letak gambar sendirik,aku pun nak jugak.Biar ah gambar diri sendirik tak lawa pun. T______T. Tapi overall aku puas hati dengan wajah baru blog ini.And and and you know what?Thanks to FYKA sebab sudi godek-godek blogku ini.Mekaseh sangat sangat la yea.Nak aku godek sendirik,memang tak dapat la.Merosakkan lagi ade T_____T. Kalau korang nak Fyka buatkan pun boleh.Terjah jea blog dia yea :)



Kata-kata perangsang jiwa untuk malam ini ialah;





notahati;Knowing that you're fine makes me feel better :)


5 comments:

  1. tem!!comey la ur new blog!!

    ReplyDelete
  2. tem!!cool la ur new blog!!suke!!

    ReplyDelete
  3. haha. mekaseh. mujur suh orang buat jah.

    ReplyDelete
  4. ooow..anti tem bljr la..ain nop suh tem wt plop..hee

    ReplyDelete
  5. haha. buleh la kalu nok keno kutuk kokre laen gak! huhu

    ReplyDelete