Friday, March 18, 2011

HARI NI HARI SENYUM AGAKNYE.

Assalamualaikum :)


Hari ni keja aku nak senyum jea memanjang.Tak tahu lah kenapa.Agaknya,hari ni bolehlah aku bagi nama; Hari Senyum :). Haa dah tak pasal-pasal.Sangatlah gila :)



U know what?




Tak tahu kenapa,bila aku bangun awal pagi hari ni,first thing i do is SENYUM :)

Tak tahu kenapa,saat aku turun dari Lrt dan laju-laju menuju ke bas,jugak aku SENYUM jea :)

Tak tahu kenapa,bila dah sampai ofis,terus duduk di kerusi dan tiba-tiba rasa nak senyum,jadi aku SENYUM :)

Tak tahu kenapa,bila sorang officemate awal-awal pagi lagi dah buat lawak,kata "Awak,saya nak ngorat awak!". Pun boleh buat aku SENYUM :)

Tak tahu kenapa,bila customer call tanya outstanding bill pun,aku jawab sambil SENYUM :)

Tak tahu kenapa,bosan pun aku SENYUM juga :)

Tak tahu kenapa,lunch di Strawberry Cafe dan dapat habiskan Black Pepper Chicken Rice berharga RM12, sambil hulur duit ke cashier sambil SENYUM :)

Tak tahu kenapa,tiba-tiba masuk Watsons,tengok-tengok barang make up tapi berlalu dengan tak beli pape, mampu lagi SENYUM :)

Tak tahu kenapa,baca Metro pun nak SENYUM jea kejanya :)

Tak tahu kenapa,bila dah habis kerja,lepak-lepak dengan roomates dekat Lrt pun masih lagi SENYUM :)

Tak tahu kenapa,sampai jea umahku syurgaku,bukak laptop,baca itu ini dan akhirnya SENYUM yang jadi penemannya :)


 Entah,tak tahu kenapa.Hari ni keja nak senyum jea.Gila agaknya.Alahai :) :) :)




EH,HARI NI 18HB EH?TAK PATUT LAH AKU SENYUM!DAMN.





notahati;Thanks for being real.*senyum panjang-panjang*

5 comments:

  1. senyummmmmmmmmmmm...
    tapi dalam gambar tu tak cukup senyum lagi...hehehehe

    ReplyDelete
  2. senyumm lagi..mesti lagi manisss :)

    ReplyDelete
  3. xpe senyum je.. senyum tu sedekah.. :-)

    ReplyDelete