Thursday, June 3, 2010

heh?

Hye! Pekaba? Baek tak? Eh! Demam? Camna boleh demam? Makanlah penadol! _________________________ ok! Nampak tak? Sy tgh bosan everybody! Bosan. Tak tau nak buat ape. huuhu. So, bila aku pk2 balik, eloklah aku berpotpet dlm blog. haha ok tak? :D teehee
Hurm, td baca paper. sana sini duk cita sal Gaza, Israel, and dot dot dot.. even dlm berita pun ade kot. Hah? Kot? eheh! nmpak sgt tak tengok berita. hish! Bukan tak tengok, tp jarang tengok. haaa. laen tak? hehe. _____ ok. tak payah nak melebeh2, juz straight to the point orang puteh kata. Act, aku tak tau sgt lah isu2 camnih. errrr bukan tak tau sgt tapi sgt sgt dan sgt tak tau ye kwn2?Tp isu nih memang dah lama kan? Israel, palestine, gaza.. hmmm. Lau ade orang dok tanye aku sal isu2 gini, memang aku tak ley jawab. Lau dlm interview pun ade tanye soklan2 gini pun,memang aku konfem2 tak dapat lah. huhu sedeyy kan? Tp 2 tak bermakna aku tak peka sal isu2 camnih oke. Cuma aku lmbat paham sket dari korang. Yela, korang tentu2 dah paham kan tentang isu nih? hoho.. Tp dah baca paper dah td. Paham la sket sket walaupun lambat. Nak nanges pun ade bila baca. Yelah, bongok punya Israel.. Hish! ok ok. 12 rakyat Malaysia yg kena tawan uh dah selamat kan? huu thanks God. Dorang kena tahan baru 28 jam. 2 pun macam2 dorang dah kena. Kena acu raifal kat dahi la, kena merangkak celah mayat la, tangan kena ikat la..huuuhu. Tp bayangkan rakyat Palestine yang dah lama kena tawan uh. Camna la agaknya ye.. T_____T bilalah Israel nak berenti seksa dorang kan? huu. Bongok Israel! Alamak, cam nak nanges la. terbayang baby2 yg ada kat sana. huu ciannya. Hish! Nak berimaginasi sket nih. Lau aku dapatlah sorang mamat Israek uh, aku nak usrah dia cukup2. ataupun nak debik sebijik dua! ataupun nak sepak takraw sket itu orang! ataupun, nak tembak dia punya ****** biaq mampus! huh! Dasyat *___________* hehe. huhu. oklah, dahlah merepek. drpd ko merepek camnih patem, lebey elok ko doa banyak2.. moga2 aman mereka disana. Insyaallah :)


Ouh td dah tukar pic profile fb. godak2 internet, terjumpa yg nih. berkenan dan sepantas kilat save dalm lappy dan selaju ferrari upload kat fb. ahah!


FREE FOR PALESTINE :)
INSYAALLAH


9 comments:

  1. free palestine..ALLAHHUAKBAR...

    ReplyDelete
  2. free palestine...ALLAHUAKBAR...

    ReplyDelete
  3. FREE PALESTINE..ALLAHHUAKBAR

    ReplyDelete
  4. FREE FOR PALESTINE. INSYAALLAH. :)

    ReplyDelete
  5. weh! cilap coment ngn id kak aku!
    bru perasan neh. haha

    ReplyDelete
  6. hoh! patut la sero pelik! prase meta kak mum komen aku.hahaaha

    ReplyDelete